Vis større billede

Lion-O Kostume

first_saleprice.value: 23920
first_price.value: 43920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 2
selected_index: 0
299 kr 549 kr
Vælg variant:
Vis størrelsesguide

Produktbeskrivelse

Lion-O Kostume Inkluderer en brun/blå overall med muskelvatteret bryst. Overall'en har fastsatte blå skoovertræk og fastgøres på ryggen med velcrobånd. Inkluderet er også et blåt/hvidt bælte med guldfarvede cirkler og Thundercats-logoet centreret i midten. Sidst men ikke mindst indgår en ThunderCats-arm med kløer og en karakteristisk Lion-O maske med støbt hår og katteagtige øjne. • Fås i størrelse: One size (passer til de fleste). • Inkluderer: Helkropsdragt med muskler, bælte, handske og maske. • Materiale: 100% Polyester. Dette er et officielt licenseret ThunderCats™ produkt.

Tags

BEDØMMELSER (1)

Bedømmelse

  • Skrevet af Carolina for 7 år siden
    Inte alls likt orginalet. Maskengummiband satt helt fel pga det kunde min kille inte ha dräkten. Skickade tillbaka produkten.
    0 af 0 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
    Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION (0)
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen13901 eller du kan uploade dem manuelt.
castle