Vis større billede

L.O.L. Surprise All-Star B.B.s

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
149 kr

Produktovervågning

Desværre er dette produkt midlertidigt udsolgt hos os. Skriv dine oplysninger nedenfor, så kontakter vi dig, når produktet igen er på lager.
Vælg variant:

Produktbeskrivelse

Dine baseball-spillende L.O.L-dukker har brug for al den opbakning, de kan få! Fremskaf en flok cheerleaders til at heppe dit favorithold frem til sejr!

Disse kugler gemmer på cheerleaders til 2 baseball-hold, som du kan samle på! Hepper du på det blå eller det røde hold? Bad eller mad dukkerne for at se, hvilke vandoverraskelse de gemmer på. Lykkes det dig mon at samle alle 12 figurer? Nogle kugler gemmer på Fanime (Rare) og Beatnik Babe (Ultra-Rare). Disse er værdifulde og derfor meget svære at få fat i! Sælges stykvis (1 figur per bold).

  • Antal: Sælges stykvis
  • Materiale: Plast
  • Sælges stykvis

Tags

BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION (0)
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen69218 eller du kan uploade dem manuelt.
castle