Til toppen
Startside > Festartikler > Kort > Lykønskningskort >
Vis hele beskrivelsen

Lykønskningskort

Leder du efter det perfekte lykønskningskort, er du helt sikkert kommet til det rette sted! Her har vi både kort og forskelligt tilbehør til at fremstille lykønskningskort og andre kort på egen hånd - alt efter dit eget personlige ønske.

Et lykønskningskort er perfekt, når noget skal fejres. Frem for alt tænker man måske på at give et lykønskningskort til nogen, som fylder år, tager studentereksamen, har fået barn, er blevet gift, skal fejres på Mors Dag, på Fars Dag, eller måske skal man bare fejre en bestemt navnedag. Men egentlig er det også bare fint med et spontant kort for at vise, at man værdsætter en bestemt person - måske sammen med en gave.

Hvornår har du sidst givet et spontant kort til en, du holder af? Har du lykønsket nogen, fordi de er verdens bedste ven, forældre eller lærere? Gør det og giv nogen en rigtig god dag!

Vil du invitere til fest eller et andet arrangement, finder du også en hel del hobbymaterialer til invitationskort og lignende i denne kategori. Vi har blandt andet eksklusive kuglepenne i luksuriøse farver. Det perfekte kort kan derfor nemt piftes op.

Filter

Viser 176 produkter
castle