Lys

Et, to, tyve eller hundrede - tænd et og spred lyset videre, for der er få ting, som kan forandre stemningen så meget som tændte lys. Klassiske ensfarvede såvel som lysende lys på et helt nyt niveau samt figurformede favoritter er bare en brøkdel af, hvad du kan finde i denne kategori.

Stilige, boblende kunstværker af stearin for at få den rette stemning til bryllups- eller nytårsfesten står side om side med uhyggeligt naturtro kranier, som venter på at blive bragt til live. Vores mange forskellige lys kan placeres og anvendes på mindst lige så mange måder - kun fantasien sætter grænser! Varmende, blødende, selvlysende og lampelysende lys er bare en brøkdel af alle de funktioner, vores lys rummer. Køb et par stykker og oplev dem sammen med dine gæster!

Vi supplerer og fornyer hele tiden vores lyssortiment, så hold øjnene åbne, så du ikke går glip af den perfekte lyskilde til dit næste arrangement. Har du spørgsmål til produkter eller andet, kan du nå os via mail eller telefon. Vi er her for at sørge for, at dit arrangement bliver det mest lysende siden Big Bang!
Læs mere