Vis større billede

Madagaskar Flodhesten Gloria Børnekostume

(1 bedømmelse)
first_saleprice.value: 15120
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
189 kr 399 kr
Vælg variant:
Vis størrelsesguide

Produktbeskrivelse

Klæd dig ud som den søde og loyale flodhest Gloria og hav det sjovt, når du puffer til dine venner med den enorme flodhestemave! Dette hyggelige kostume er lavet af et fint plys og har alle de små detaljer, der hører til den populære Madagaskar-karakter.

Madagaskar-kostumet er et luftigt og rummeligt jumpsuit, der får dit barn til at ligne den søde flodhest Gloria. Dragten er lavet af gråt plys med en heftig polstring i bunden i form af Glorias mave. Foran er der en bølget sort dekoration og en hvid lynlås, der løber ned langs maven. På bagsiden er der en grå, polstret hale. Ærmerne har fingerløse fastsyede handsker, ligesom benene har fastsyede skoovertræk med sorte klove og en elastik, der fastgøres omkring barnets sko eller sokker. Dragten har en rummelig hætte med Glorias hoved på toppen. Hovedet er foret og har sorte, skæve næsebor, en åben mund med hvide tænder, Glorias venlige øjne og små ører i toppen. NB. Skoene på billedet er ikke inkluderet.

Fåss i størrelserne: Small (4-6 år) og Medium (7-9 år).

Tags

BEDØMMELSER (1)

Bedømmelse

  • Skrevet af Torben for 2 år siden
    Lever helt op til forventningerne, lidt stor i størrelsen, men det jo heldigvis ikke så slemt.
    0 af 0 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
    Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION (0)
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen30940 eller du kan uploade dem manuelt.
castle