Vis større billede

Tilbehør

Kundebilleder

Manden med Leen Kostume Budget

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 11920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 511
selected_index: 0
149 kr
Vælg variant:
Vis størrelsesguide
Välj tillbehör:

Produktbeskrivelse

Døden, Manden med Leen eller "The Reaper" - døden har mange navne. Men du har måske bare ét eller to. Prøv, hvordan det føles at være overmægtig og sæt en skræk i livet på de folk, du møder i byen, når du bærer denne virkelige uhyggelige kappe. Perfekt til dig, som skal klæde dig ud som eksempelvis Manden med Leen til halloweenfesten.

Manden med Leen-kostumet inkluderer en sort kappe med forstærket hætte, som holder formen, når du har den over hovedet. Kappen er formsyet for at kunne ligge over skuldrene uden at ryge af, mens hovedet er fastsyet. Et bryststykke indgår i form af et gråt oprevet stykke stof, som fæstnes over brystet ved hjælp af velcro. Kappen har desuden hul i siderne til armene, så du kan vælge, om du vil have armene gennem kappens sider, eller om du vil gemme dig helt inde i den sorte kappes mystiske mørke. Den sorte og hvide underkjole, handsker, le, sminke samt de magiske kræfter medfølger ikke. Fuldend med disse for et komplet look som det på billedet!

One size (voksenstørrelse).

Tags

BEDØMMELSER (17)

Bedømmelse

 • Skrevet af Tommie for 9 år siden
  Den var bra. Dock var luvan/huvan mycket längre än vad jag hade tänkt mig utifrån era bilder. För att man som kund inte ska få en negativ överraskning när man får hem paketet, tycker jag att ni skulle kunna ha fler bilder på produkten, kanske mer ingående och detaljerade.
  11 af 11 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej
 • Skrevet af Henryetta Belinda Maria for 9 år siden
  Kanon kvalité!
  2 af 3 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej
 • Skrevet af Anders Bengt Göran for 7 år siden
  Den var enkel och bra.
  1 af 2 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION (0)
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen10316 eller du kan uploade dem manuelt.
castle