marabou-crisp-bites-1

Marabou Crisp Bites

39,90 kr

Marabou har gjort det igen! Endnu en herlig chokoladebar som man ikke kan få nok af, denne gang bestående af toffee og riscrisp. Med både det knasende og søde i et bliver de helt uimodståelige. At de kommer i miniformat betyder, at de både er perfekte for den som vil spise hele posen på en gang, og for den som bare vil have en lille smagsprøve.

Marabou Crisp Bites er chokoladebarer i miniformat som består af toffee, i et lag af chokolade, inden i er der et yderligere lag af chokolade som også har en riscrisp i sig. 

Leveres i en pakke med 140 g.

Ingredienser: Sukker, kakaomasse, sødet kondenseret skummetmælk, glukosesirup, kakaosmør. palmeolie, skummetmælkspulver, risskorpe 3,5 % (rismel, sukker, salt, emulgator (E471)), vallepulver (mælk), smørfedt, befugtningsmiddel (sorbitol, invertase), emulgator (sojalecitin, E476, solsikkelecitin), salt, aromaer, invertsukker, syre (citronsyre). Kan indeholde jordnødder, nødder, æg og hvede. Forandringer i produkternes indhold kan forekomme. Kontroller derfor altid produktionen på originalpakken. Ved spørgsmål bedes du venligt kontakte vores kundeservice.
Bedst før: Produktet har mindst 4 ugers holdbarhed ved køb, hvis intet andet angives.
Art.nr 55978-1

Indholdsfortegnelse

Bedømmelse

4

Spørgsmål & svar

0

Tags