vit check HURTIGE Leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE Leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE Leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
marabou-oreo-chokladbit-1
  • -46%

Marabou Oreo Økonomipakke

189,89 kr 

349,90 kr
Dagen hvor Marabou og Oreo bestemte sig for at slå deres guddommelige snacks sammen burde hyldes med en national rød dag, for det kan have været den bedste idé siden Einsteins tid. Denne lækkerbisken, som er fyldt med oreostykker og har et overtræk af Marabous mælkechokolade, er ingen undtagelse for deres geniale idéer, og den er virkelig lækker at smovse i sig, når man vil have en lille snack.

Her får du en chokolade med Oreo på indersiden og Marabous mælkechokolade som overtræk. Sælges i en pakke med 36 chokoladebarer à 37 g.

Ingredienser: Sukker, vegetabilsk fedt (palme, palmekerne), HVEDEMEL, kakaosmør, SKUMMETMÆLKSPULVER, vallepulver (MÆLK) kakaomasse, SMØRFEDT, fedtreduceret kakao (1%), glukose-fruktosesirup, HVEDESTIVELSE, emulgator (SOJALECITIN, solsikkelecithin), bagepulver (E500, E501, E503), salt, aromaer og glukosesirup. KAN INDEHOLDER NØDDER. Der kan forekomme ændringer i produktindholdet. Kontroller derfor altid produktinformationen på originalemballagen. Ved spørgsmål bedes du venligst kontakte vores kundeservice.
Bedst før: Produktet har mindst 4 ugers holdbarhed ved købet, hvis ikke andet angives.
Art.nr 69773-2

Indholdsfortegnelse

Bedømmelse

2

Spørgsmål & svar

0

Tags