Marilyn Monroe

Hun er blevet kaldt verdens smukkeste kvinde, og med sit blonde hår og kridhvide klæder tog hun hele verden med storm. Selvfølgelig er det modellen, filmstjernen og superikonet Marilyn Monroe, vi taler om.

Vores sortiment er fyldt med diverse artikler, der relaterer til Marilyn Monroe og skaber lidt ekstra finesse i hverdagen, uanset om du er en hardcore-fan eller bare ønsker noget, som lyser din tilværelse op. Du har måske allerede en udklædningsfest i kalenderen eller en nyfunden lyst til at være lidt ekstra dressed i weekenden. Hvorfor ikke give en flot gave til en Marilyn Monroe-fan? Vores Marilyn Monroe-inspirerede ting kan anvendes præcis, hvor man ønsker det. Valget er helt og holdent dit.

Hos Partyking kan vi garantere dig den bedst mulige kvalitet på vores produkter. Sæt den blonde paryk på hovedet, hop i en hvid kjole, og udklædningslooket er i hus. Dine bekendte vil få øjnene op for dig og berømme dig for din vovede stil. Så hvad venter du på? Køb et valgfrit Marilyn Monroe-produkt hos os og tilføj lidt ekstra Hollywood-glamour i hverdagen.
Læs mere