vit check HURTIGE Leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE Leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE Leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
monty-bojangles-chokladtryfflar-1

Monty Bojangles Chokoladetrøfler

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

109,90 kr

Hvis du vil købe en romantisk gave til din partner på eksempelvis Valentinsdag, kan du jo ikke dukke op med en kedelig pose chips. Nej, klassiske chokoladetrøfler er langt bedre. Det er faktisk lidt af en klassiker, og du får den her i en smuk gaveindpakning, som udstråler kærlighed og romantik. Vi lover, at den vil blive værdsat af modtageren!

Monty Bojangles chokoladetrøfler er vidunderlige kakaopudrede chokoladetrøfler i en fin og romantisk gaveindpakning, hvorpå der står "To:... From:...". Udfyld selv navnene.

Gaveindpakningen indeholder 110 gram chokoladetrøfler, og pakken sælges stykvis.

Ingredienser: Vegetabilsk olie (kokos, RSPO MB palmekerne), sukker, fedtreduceret kakaopulver, VALLEPULVER (fra MÆLK), kakaopulver, emulgator (SOJALECITIN). Kan indeholde spor af KORN, ÆG, NØDDER, SESAM og HVEDE. Velegnet for vegetarer.

Der kan forekomme ændringer i produktindholdet. Tjek derfor altid produktinformationen på den originale emballage. Har du spørgsmål, bedes du kontakte vores kundeservice. Bedst før: Produktet har minimum 4 ugers holdbarhed ved køb, hvis ikke andet angives.
Art.nr 71821-1

Indholdsfortegnelse

Bedømmelse

0

Spørgsmål & svar

0

Tags