moon-creations-pro-uv-neon-ansikts-kroppsfarg-1
moon-creations-pro-uv-neon-ansikts-kroppsfarg-2
moon-creations-pro-uv-neon-ansikts-kroppsfarg-3
moon-creations-pro-uv-neon-ansikts-kroppsfarg-4
moon-creations-pro-uv-neon-ansikts-kroppsfarg-5
moon-creations-pro-uv-neon-ansikts-kroppsfarg-6
moon-creations-pro-uv-neon-ansikts-kroppsfarg-7
moon-creations-pro-uv-neon-ansikts-kroppsfarg-8
moon-creations-pro-uv-neon-ansikts-kroppsfarg-9
moon-creations-pro-uv-neon-ansikts-kroppsfarg-10

Moon Creations Pro UV Neon Ansigts- & Kropsfarve

79,90 kr

Vælg variant

Her har vi en ansigts- og kropsfarve til den lidt mere "seriøse" makeupartist. Denne sminke, som desuden ses under UV-lys, er et must til såvel halloween- og udklædningsfester som til ravefester og festivaler. Sminken er super nem at påføre på huden, og den er lige så nem at tage af, når aftenen er slut.

Produktet leveres stykvis i en dåse à 36 gram og fås i hele 8 forskellige farver - samtlige er med en UV-neoneffekt. Sminken er nem at påføre i ansigtet såvel som på kroppen, og det bedste af det hele er, at du bliver selvlysende under UV-lys. Helt perfekt til ravefester eller til natklubben, men naturligvis også til halloweenfesten!

Sælges stykvis à 36 gram og fås i 8 forskellige farver.

Sådan får du de bedste resultater med din UV-læbestift: 
Påfør farven direkte på læberne. Undgå her enhver form for øjenkontakt. Læg gerne flere lag, når farven er tør. Det er med til at øge effekten.
Når du er færdig, kan du lade læbestiften absorbere lys fra en valgfri lyskilde. Vil du have en umiddelbar effekt, kan du benytte UV- eller Blacklight-lys. Jo mere lys læbestiften absorberer, desto stærkere bliver effekten. Bemærk, at denne læbestift også reagerer ved en direkte eksponering af UV-lys. Når du vil fjerne læbestiften, skal du blot gøre brug af sæbe og vand. Vær OBS på, at farven fungerer bedst i helt mørke omgivelser, og at et omgivende lys kan forringe effekten af den lysende farve. Vi anbefaler, at du lægger et tykt lag, da det giver det bedste resultat.
Art.nr 58396

Bedømmelse

3

Spørgsmål & svar

0

Tags