moon-creations-uv-neon-nagellack-10
moon-creations-uv-neon-nagellack-11
moon-creations-uv-neon-nagellack-1
moon-creations-uv-neon-nagellack-2
moon-creations-uv-neon-nagellack-3
moon-creations-uv-neon-nagellack-4
moon-creations-uv-neon-nagellack-5
moon-creations-uv-neon-nagellack-6
moon-creations-uv-neon-nagellack-7
moon-creations-uv-neon-nagellack-8
Kundebillede
kb-moon-creations-uv-neon-neglelakk-1

Moon Creations UV Neon Neglelak

39,90 kr

Vælg variant

Alle ved, at det er neglelakken, man kigger på, når man vil afkode et menneske! Sørg for at vælge en rigtig flot neglelak af høj kvalitet, der passer til alle lejligheder. Vi anbefaler denne UV-lak fra Moon Creations. Høj kvalitet, flot effekt og et must til alle slags fester, især til ravefesten!

Produktet leveres stykvis à 14 ml og fås i 8 forskellige UV-neonfarver, nærmere bestemt: Rød, Gul, Grøn, Blå, Hvid, Mørklilla, Lyserød og Orange. Neglelakken er ikke blevet testet på dyr og er 100% vegansk.

Sælges stykvis og fås i 8 forskellige farver.

Sådan får du de bedste resultater: 
Påfør farven på neglene og undgå øjenkontakt. Læg gerne flere lag, når farven er tør. Det er med til at øge effekten. Når du er færdig, kan du lade neglene absorbere lys fra en valgfri lyskilde. Vil du have en umiddelbar effekt, kan du benytte UV- eller Blacklight-lys. Jo mere lys neglene absorberer, desto stærkere bliver effekten.

Bemærk, at denne neglelak også reagerer ved en direkte eksponering af UV-lys. Vær OBS på, at farven fungerer bedst i helt mørke omgivelser, og at et omgivende lys kan forringe effekten af den lysende farve. Vi anbefaler, at du lægger et tykt lag, da det giver det bedste resultat.
Art.nr 58149

Bedømmelse

10

Spørgsmål & svar

0

Kundebilleder

1

Tags