Hem
Temaer Varemærker Mortal Kombat

Mortal Kombat

"Mortal Kombat" er oprindeligt titlen på et spil, som udkom i 1992 og bygger på en hel del fightingteknikker med seje ninja-personligheder. Der findes mange forskellige varianter, men Mortal Kombat er et af de mest succesrige spil, og derfor har man også lavet filmatiseringer baseret på spillene. På denne side finder du alle vores produkter, som er associerede til Mortal Kombat, såsom karnevalskostumer og meget andet nyttigt.

Vælg mellem dine favoritter blandt Mortal Kombat-karaktererne og forvandl dig til en rutineret ninja. Med sværdet løftet over hovedet bliver du klar til med fuld fart og styrke at hoppe lige ind i de konflikter og udfordringer, som måtte melde sig. Måske vil du føle dig som Scorpion eller Sub-Zero for en aften?

I denne kategori finder du flere forskellige produkter, som er forbundet med Mortal Kombat. Kostumerne passer til lejligheder som udklædningsfest, svendegilde, tøsefest eller hvorfor ikke halloween? Masken er et vigtigt element for Mortal Kombat-ninjaerne, så selvfølgelig finder du Mortal Kombat-masker af en høj kvalitet hos netop os.
Læs mere
1 hits