Til toppen
Vis større billede

Movie Night Sæt

(1 bedømmelse)
first_saleprice.value: 3920
first_price.value: 6320
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
49 kr 79 kr
Vælg variant:

Produktbeskrivelse

Nu er det på tide at samle dine nærmeste venner, så I sammen kan få en herlig filmaften. Du kan lade alle vælge deres personlige favoritfilm, eller du kan vælge at give denne filmaften et bestemt tema. Her hos Partyking har vi samlet alt det tilbehør, som I får brug for til den helt perfekte filmaften. Oplevelsen kan nemt gøres ekstra unik, og derfor anbefaler vi, at alle klæder sig ud som en karakter fra de respektive yndlingsfilm.

Movie Night Sæt består af 4 papbakker til hotdogs, 8 sugerør, 4 popcornbægre i pap samt en lille notesblok, så I kan stemme om, hvilken film der var bedst. Derudover medfølger der en opskrift på ultralækre hotdogs.

Tags

DISKUSSION
BEDØMMELSER (1)

Bedømmelse

  • Skrevet af Christina for 5 måneder siden
    Har ej hunnit använda dem ännu!
    0 af 0 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
    Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen41900 eller du kan uploade dem manuelt.
castle