vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo

USA

Find din indre yankee frem! Her i kategorien findes der et fantastisk udvalg af produkter, som er larger than life. Vi har flag, hatte og bodysuits, der passer til d. 4. juli, halloween, thanksgiving eller til næste udklædningsfest, hvor du måske føler dig lidt bigger and better.

Er det dig, som har indbudt til fest med grillede hamburgere, kan du hurtigt skabe lidt amerikanerstemning ved at dekorere døren med The Star-Spangled Banner og smile af gæsterne, der kommer udklædt som hotte blå-hvide cheerleaders, der er klar til at drikke af de blå-hvid-røde krus og danse under serpentinerne. Du kan også byde kammeraterne op til Beer Pong-dyst ved festen, og naturligvis spiller I forklædninger som Lincoln, Washington og Hulk Hogan. I kan også hoppe ned i det blå morpsuit eller tage den høje hat på samt kippe med de amerikanske flag, når I ser baseball eller NBA hjemme i sofaen.

Stikker din USA-kærlighed endnu dybere, så findes der selvfølgelig også Uncle Sam-kostumer i vores sortiment. Lad gerne Uncle Sam snuppe en dans med Frihedsgudinden eller spring direkte hen til ham eller hende, der bærer en burgermaske!
Læs mere