Meny

Ninjamaske

59 kr
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Vælg variant:

 • Mari
  for 6 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  Kunde vart tydligare information om att det bara var två tygbitar man fick och att man var tvungen o sätta ihop den själv, det kunde ha varit två säkerhetsnålar med för att den ska kunna sitta bra hela kvällen :)
  4 af 4 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?
 • Agnes
  for 6 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
  Saknade bilder för hur man tar på sig den
  3 af 3 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?
 • Adrian
  for 6 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
  Lite lurigt hur man ska ta på sig den så att dem sitter bra. Vore ett plus om det kom med beskrivning
  2 af 4 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?

Skriv en anmeldelse

0

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!

Nedenfor finder du spørgsmål fra vores kunder samt svar på disse.

Spørgsmål & svar

0

Produktbeskrivelse

Ordet ninja vil de fleste genkende fra japansk, og det kan oversættes til "skjult person". Karakteristisk for en ninja er det sorte tøjstykke, som er bundet for ansigtet, hvilket er med til at skjule identiteten. Det er en såkaldt zukin. Jag vennerne en skræk i livet ved festen med denne autentiske ninjahood.

Når du skal fastgøre din zukin rundt om hovedet, gør du følgende (du kan med fordel få hjælp af en ven, men du kan også klare det selv, hvis du er tålmodig): Læg det store tøjstykke om hovedet med sømmene mod panden. Kryds stoffet bag ved nakken, dæk ansigtet med enderne og fastgør dem under sømmene ved tindingen. Tag derefter det mindre tøjstykke og læg det for ansigtet, hvorefter du laver en solid knude i nakken. Du er nu en vaskeægte tegneserieninja. Hiyah!

One size (voksenstørrelse).