vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo

Nissedør

Nissedøren er den nye måde at pynte op til jul på. Konceptet Nissedør går ud på at skabe din helt egen magiske juleverden, eksempelvis henne ved væggen til stuen, køkkenet eller soveværelset. Hovedproduktet er en lille dør, som du naturligvis kan købe hos Partyking, og siden hen kan du dekorere den efter eget ønske. Vi har et stort udvalg af nissedør-tilbehør og sæt, så du kan skabe din helt unikke nissedør.

Dril og lav sjov med en nissedør op til jul


For hvad er mere magisk end en lille uforklarlig overraskelse for børnene at nyde hver dag indtil jul? Hver nat har der været lidt ballade et sted i hjemmet, og hovedmistænkte formodes at bo bag den lille dør i væggen. For eksempel har nissen lagt sjove breve på køkkenbordet, skabt snemænd af toiletpapir og lavet en julekage til hele familien. Nissen er nemlig i godt julehumør, og det er nok fordi, du har pyntet hans dør så fint med ting fra vores festlige sortiment!

Find alt tilbehør til nissedøren hos os


Det eneste, der sætter grænser for, hvordan du pynter din nissedør, er trods alt din fantasi. Fyld på med julepynt i miniatureudgave. Vores sortiment strækker sig fra kælke, nissehuer og kranse til juletræer, stiger, lygter, sne og meget mere. Nisser er jo flittige små væsener, der kan hamstre med ny indretning og detaljer hele julen – hjemmelavet eller købt!

Færdige sæt eller DIY


Få gang i hele familiens kreative evner ved at dekorere nissedøren fra bunden, eller køb i stedet et færdiglavet sæt specielt udvalgt til dig, der ønsker færre valg, når du skal skabe din unikke nissedør. Det vigtigste er trods alt, at nissedøren bliver en sjov og hyggelig aktivitet for alle involverede – store som små!

Køb hurtigt og nemt din nissedør online!


Hos os finder du alt, du skal bruge til at pynte din nissedør til jul og skabe søde dekorationer, der spreder julestemning i hele hjemmet. Tag et kig i vores nissedør-kategori for at finde de detaljer, du kan lide, og glem ikke at hilse nissen fra os!
Læs mere