not-creme-creamy-peanut-praliner-79021-2

Nöt-Créme Creamy Peanut Praliner

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

299,90 kr

Nöt-Créme er en rigtig klassiker, der først blev fremstillet i 1961. Vi genkender nok alle den klassiske pose med den nøddeagtige crémechokolade, men har du egentlig prøvet dem i kugleform? Hvis du er vild med klassikeren, er der ingen tvivl om, at du også vil elske Nöt-Créme Creamy peanut! Disse lækre søde sager vil med garanti give dig lyst til flere... og flere! 

Disse lækre chokoladekugler er fyldt med klassisk Nöt-Créme med en cremet smag af peanuts. Kuglerne er pakket ind i plast og sælges i en stor pakke på 2,4 kg.

Ingredienser: JORDNØDDER, sukker, vegetabilsk olie og fedt (fuldt hærdet kokos, fuldt hærdet raps), kakao, salt, emulgator (solsikkelecitin), aroma, vanillin. Overtræk: Sukker, vegetabilsk fuldt hærdet fedt (palme), VALLEPULVER, kakao, emulgator (solsikkelecitin og E492), aromaaer. Kan indeholde spor af HASSELNØDDER, MANDLER og GLUTEN. Der kan forekomme ændringer i produkternes indhold. Tjek derfor altid produktinformationen på den originale emballage. Hvis du har spørgsmål, bedes du venligst kontakte vores kundeservice.
Bedst før: Produktet har mindst 4 ugers holdbarhed fra købsdatoen, med mindre andet er angivet.
Art.nr 79021-1

Indholdsfortegnelse

Bedømmelse

0

Spørgsmål & svar

0

Tags