not-creme-punschrulle-pralin-storpack-75625-2

Nöt-Crème Punschrulle Praliné

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

299,90 kr

Klassikeren fra Delicato er et must til kaffen, men vi vil vove at påstå, at denne lille praliné er mindst lige så god! Lækker smag af arrak blandet med mild chokolade, der smelter i munden. Den lækreste kombination til dem, der elsker den svenske kage punschrulle (rulleformet kage med overtræk af marcipan og chokolade og med indhold af bl.a. arrak) og nøddecreme!

Her får du chokoladekugler fyldt med klassisk Nöt-Crème med smag af Delicato-punschrulle. Kuglerne er indpakkede og sælges i en økonomipakke med 2,4 kg.

Ingredienser: Fyld: sukker, vegetabilske olier og vegetabilsk fedt (palme), havre, kokos, kakao, mandel, aroma, emulgator (solsikke-lecitin), salt, vanilje, glykose, invertsukkersirup, konserveringsmedel (E202). Overtræk: sukker, vegetabilsk fedt (palme), vallepulver (mælk), kakao, emulgator (solsikkelecitin og E492), aroma. Kan indeholde spor af jordnødder og hasselnødder.
Der kan forekomme ændringer i produktets indhold. Tjek derfor altid produktoplysningerne på den originale emballage. Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte vores kundeservice.
Bedst før: Produktet har mindst 4 ugers holdbarhed fra købsdato, medmindre andet er angivet.
Art.nr 75625-1

Indholdsfortegnelse

Bedømmelse

0

Spørgsmål & svar

0

Tags