notmix-klassisk-2

Nötmix Klassisk

39 kr

200 g

 − art.nr 65652-1
Du ved, hvordan det er. Du har været der før - foran hylden med nødder. Dilemmaet er, at du vil have alle dem alle, rub og stub, men pengene vokser som bekendt ikke på træerne. Hvad nu, hvis vi fortalte dig, at der findes en nøddeblanding med et mix af saltede jordnødder, cashewnødder, mandler, honningristede cashewnødder og honningristede jordnødder. Sikke en dejlig nyhed!

Nötmix Klassisk er en blanding af salte jordnødder, cashewnødder, mandler, honningristede cashewnødder og honningristede jordnødder. Leveres i en pose à 200 gram.

Ingredienser: JORDNØDDER (58%), CASHEWNØDDER (21%), MANDEL (9%), sukker, solsikkeolie, shea-/kokosolie, salt, honning, fortykningsmiddel (E414) og farvestof (sukkerkulør). KAN INDEHOLDE SPOR AF ANDRE NØDDER. Der kan forekomme ændringer i produktindholdet. Tjek derfor altid produktinformationen på den originale emballage. Har du spørgsmål, bedes du kontakte vores kundeservice. Bedst før: Produktet har mindst 4 ugers holdbarhed fra købsdatoen, hvis der ikke er angivet andet på pakken. 

Indholdsfortegnelse

Bedømmelse

2

Spørgsmål & svar

0

Tags