vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
nutella-b-ready-2
nutella-b-ready-1

Nutella B-Ready

29,90 kr

6-stk

På lager (17 stk.)
Crunchy on the outside, smooth on the inside! Yderligere en ven i Nutella-familien er nu blevet bekendtgjort! Men hvad kan lige være det specielle med den, ud over selve nutellaen? En sprød bar i tre dele, der minder lidt om en vaffel i smagen og med himmelsk fyld af nutella. Disse Nutella B-Ready er perfekte til dig, der er på farten og har brug for lidt ekstra energi, eftersom de passer fint til at have med i jakkelommen eller rygsækken.

Nutella B-Ready er en supersnack, der passer perfekt til at tage med på udflugten eller til skiløjperne. Nutella B-Ready er en bar med en sprød overflade med en vaffellignende smag og med en inderside af blød nutella. Elsker du almindelig Nutella? Så vil du elske disse!

Hver bar indeholder 22 gram og sælges som en pakke med 6.

Ingredienser: Hasselnødscreme med kakao: (Sukker, Palmeolie, Hasselnødder, Kakao med reduceret fedtindhold, Skummetmælkspulver, Vallepulver (mælk), Sojalecithin, Vanillin), Hvedemel, Gær, Kornmaltsekstraktpulver, Salt, Skummetmælkspulver, Sojalecitin, Hvedeprotein, Valleprotein (mælk).

Ernæringsoplysninger: Per 100g. Energi: 2178kJ/521kcal / Fedt: 27g / Heraf mættet fedt: 11g / Kulhydrater: 60,4g / Heraf sukkerarter: 47,4g / Salt: 0,508g / Protein: 7,3g.
Art.nr 49068-1
Kopiera OK

Indholdsfortegnelse

Bedømmelse

33

Spørgsmål & svar

0

Tags