vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Temaer Højtider Nytårsfest Nytårsborddækning

Nytårsborddækning

Hummer, champagne, luksuriøse desserter, kanapeer og kransekage. Nytårsaften skal der ikke spares på noget – heller ikke på på borddækningen. Når du har slidt i køkkenet hele dagen, skal den lækre middag selvfølgelig også præsenteres på smukkeste vis, hvilket du kan klare med vores tilbehør til nytårsbordet.

Dæk op til nytår med pomp og pragt!


Her i kategorien finder du alt fra sølv- og guldfarvede duge til festlige drinkspinde, isfontæner og konfettikanoner, der kan affyres, når klokken slår tolv. Har du inviteret til stor nytårsfest? Så vil du helt sikkert helst slippe for opvasken dagen efter. Den 1. januar skal man bare ligge på sofaen med en pizza! Hos os kan du købe flotte nytårsinspirerede asietter, tallerkener, bestik og glas – alt sammen til engangsbrug.

Skål i champagneglas


Vi skal selvfølgelig byde det nye år velkommen med glæde og bobledrik i hånden! Derfor kan det være nødvendigt at kunne tilbyde et glas champagne til dine gæster. For dig, der ikke vil risikere, at dine fine krystalglas går i stykker, er vores champagneglas i plast et meget mere sikkert alternativ. Slå glassene mod hinanden, og udfør en skål – helt uden opvask dagen efter!

Hvorfor ikke servere oksemørbraden på en paptallerken?


Frygter du bjerget af opvask, der venter dig efter en lækker middag? Løsningen lyder: paptallerkener! Giv dine gæster en smag af luksus på en uventet måde. Lad den kongelige juvel af kød møde den afslappede charme på en glamourøs paptallerken – en kombination af elegance i høj klasse og legende enkelhed.

Dæk bordet med festlige serietter


Servietter er en vigtig del af borddækningen og kan bruges til at skabe en festlig og elegant atmosfære. For at tilføje et ekstra strejf af glamour kan du vælge servietter med sølv- eller guldfarvede detaljer. Fold servietterne på en kreativ måde, og læg dem ved siden af ​​tallerkenerne for at skabe en flot og indbydende borddækning.

Festlige dekorationer og pynt til nytårsborddækningen


Hvordan tilfører man ekstra finesse til det dækkede bord? Vi har selvfølgelig flotte detaljer og nytårsdekorationer og pynt til din nytårsborddækning såsom små gyldne og sølvfarvede stjerner, du kan brede ud over ​​bordet, eller festligt konfetti med teksten ”Happy New Year”.

Vis gæsterne til deres plads med bordkort


En anden vigtig del af nytårsborddækningen er bordplaceringen. Ved at skabe en enestående bordplacering kan du give dine gæster en personlig og mindeværdig oplevelse. En måde at gøre dette på er at bruge navneskilte eller bordkort til at guide gæsterne til deres pladser. Du kan også overraske dine gæster ved at dekorere hver tallerken med en lille gave eller en personlig hilsen. Det udtrykker påskønnelse og omtanke, samtidig med at det tilføjer et ekstra touch af elegance og festlighed til din nytårsborddækning.

Nytårsborddækning i guld eller sølv


Hvorfor ændre et vindende koncept (eller rettere tema)? En klassisk nytårsopdækning i guld eller sølv giver altid festen en følelse af luksus og flair, samtidig med at du let kan matche med andre produkter i forskellige farver. Dæk op med champagneglas i guldfarve, gyldne tallerkener og servietter, og match derefter med bordpynt, konfetti og andre nytårsting til borddækningen i sølvfarve for at skabe en dejlig kombination efter din smag. Husk: Så længe det funkler og glitrer, er der ikke noget rigtigt eller forkert!

Hos os finder du alt til borddækningen til nytåret 2024/2025


Nytårsfejringen er ikke komplet, før bordet funkler som fyrværkeriet på himlen. Tøv ikke med at tage et kig på hele vores udvalg af festlige champagneglas, tallerkener, asietter, bordkonfetti, serpentiner og ALT andet, du skal bruge til at fejre det nye år. Velkommen ind til Partyking for at finde ting til borddækningen til nytåret 2024/2025 – du bestiller hurtigt og nemt online!
Læs mere