Hem
> Bartilbehør > Hjemmebryg > Øl- & Vinsæt

Øl- & Vinsæt

Kan du huske, da farfar bryggede sit eget øl nede i kælderen? Det lugtede af sur abe, og slutproduktet smagte som en blanding af rent gær og gammelt rugbrød. Det var farfar åbenbart ligeglad med. Han slubrede gladeligt spandevis af sin egen heksebryg i sig. Heldigvis er udviklingen gået fremad de seneste år. I dag kan du købe ølsæt, som giver et perfekt resultat hver gang.

Vi sælger ølsæt fra det velkendte og velrenommerede mærke Cooper's. Der er dog stor forskel på de forskellige mærker. Vi har testet dem alle (det blev til mange glade aftener på kontoret!) og er kommet frem til, at det netop er Cooper's, vi skal satse på.

Her hos Partyking kan du købe ølsæt til traditionel pilsner, lager ale, klassisk britisk bitter samt stout (Guiness-typen). I hvert sæt indgår der ølgær og en letforståelig brugsanvisning. I selve forpakningen finder du humlet malt af højeste kvalitet. Bemærk, at du kan få brug for ekstra tilbehør, som for eksempel en vinspand, når du skal opnå en effektiv hjemmebrygning.

Når du har fået dit ølsæt leveret, er det bare at sætte øllet over og vente, indtil de ædle dråber er klar til at blive indtaget. Hvis farfar er i live, skal du huske at invitere ham, så han kan forundres over din snilde!
Læs mere