Vis større billede

OppoSuits Abstractive Shorts Jakkesæt

first_saleprice.value: 27920
first_price.value: 47920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 2
selected_index: 0
349 kr 599 kr
Vælg variant:
Vis størrelsesguide

Produktbeskrivelse

Dette jakkesæt er ikke noget for dig, som ikke vil ses. Tager du dette farverige jakkesæt på, vil du automatisk skille dig ud! Perfekt til sommerfesten, et poolparty eller en udklædningsfest!

Jakkesættet indeholder en farverig og mønstret jakke med korte ærmer, et par shorts og et slips. Skoene og skjorten på billedet medfølger ikke. Jakkesættet er fremstillet af polyester. Sælges stykvis i størrelserne 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60 og 62.

OppoSuits er den direkte modsætning til det almindelige jakkesæt (bortset fra kvalitet og pasform) og er fremstillet i sjove og usædvanlige mønstre i et gennemtænkt design. Takket være stoffets høje kvalitet kan du bruge OppoSuits om og om igen, og derved skiller de sig også ud fra almindelige kostumer.

  • Størrelser: 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60 og 62.
  • Materiale: Polyester.
  • Inkl. blazer, shorts og slips.
  • Skjorte og sko medfølger ikke.

Tags

BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION (0)
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen60789 eller du kan uploade dem manuelt.
castle