opposuits-boys-pokemon-kostym-77999-6
opposuits-boys-pokemon-kostym-77999-9
opposuits-boys-pokemon-kostym-77999-7

OppoSuits Boys Pokémon Jakkesæt

549,90 kr

Vælg variant

Lad sønnike forvandle sig til verdens sejeste Pokémon-træner! I dette heldækkende jakkesæt med Pikachu, Bulbasaur, Charmander og Squirtle i hvert hjørne, er der ingen tvivl - they choose you!

Jakkesættet har en slim pasform og er todelt med jakke og bukser, der har motiv af Pokémon-figurerne. Der medfølger også et clip-on slips med matchende mønstre! Jakken har en lilla foring og en skjult indvendig lomme. Den knappes med en orange knap på fronten, ligesom den har tre lommer på fronten og polstrede skuldre! De matchende bukser har to lommer, bæltestropper og knappes med lynlås i skridtet.

OppoSuits er det stik modsatte af almindelige jakkesæt, lige bortset fra kvalitet og pasform. De er designet med sjove, usædvanlige mønstre og farver i et tankevækkende design. Takket være stoffets høje kvalitet kan du anvende OppoSuits igen og igen, uden at de mister deres pasform.

BEMÆRK, at der er tale om et jakkesæt med en slim pasform. Vi anbefaler derfor, at du vælger den større størrelse, hvis du står og skal vælge mellem to forskellige størrelser.

  • Materiale: 100% Polyester.
  • Inkl. jakke, bukser og slips.
  • Kan stryges ved lav temperatur.
  • Fås i størrelserne: 92-98, 98-104, 110-116 og 122-128.
Art.nr 77999

Størrelsesguide

Bedømmelse

1

Spørgsmål & svar

0

Tags