opposuits-flaminguy-skjorta-74570-1
opposuits-flaminguy-skjorta-74570-2

OppoSuits Flaminguy Skjorte

 299 kr  149 kr
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Vælg variant:

Vis størrelsesguide

Skriv en anmeldelse

0

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!

Nedenfor finder du spørgsmål fra vores kunder samt svar på disse.

Spørgsmål & svar

0

Produktbeskrivelse

Klæd dig sejt og sommerligt på varmen - uden at gå på kompromis med hverken mønster eller kvalitet! Denne skjorte er prydet med en hel flok flamingoer, som garanteret gør dig til festens mest farverige midtpunkt!

OppoSuits er det stik modsatte af de almindelige jakkesæt (bortset fra kvalitet og pasform). Jakkesættet er fremstillet i sjove og usædvanlige mønstre og farver, men i et gennemtænkt design. Takket været stoffets høje kvalitet kan du anvende dit OppoSuit igen og igen, uden det ødelægger pasformen.

Produktet består af en prangende skjorte med sommermotiv. Trøjen er fremstillet af 100% polyester og fås i størrelserne: 35, 37, 39, 41, 43, 45, 47 og 49. De øvrige ting, der ses på billedet, medfølger ikke.

Materiale: 100% Polyester.
Fås i størrelserne: 35, 37, 39, 41, 43, 45, 47 og 49.
Kun skjorten medfølger.

Bemærk, at OppoSuits leveres som en slimfit-model. Vi anbefaler dig derfor, at du vælger en større størrelse, hvis du skal vælge mellem to størrelser.