opposuits-hot-burgundy-smoking-1
opposuits-hot-burgundy-smoking-2
opposuits-hot-burgundy-smoking-4
opposuits-hot-burgundy-smoking-3
opposuits-hot-burgundy-smoking-5

OppoSuits Hot Burgundy Smoking

 799 kr  449 kr

Vælg variant:

Vis størrelsesguide
 • Mike
  for 2 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  Fin smoking, men tyvärr så blev den för stor på fel ställen när en storlek väl passade. Supernöjd med hur snabbt varorna kom fram också. Kommer nog beställa annat från er framöver, men smoking/kavaj har jag sökt på andra platser nu. Tack för allt.
  4 af 5 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?

Skriv en anmeldelse

0

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!

Nedenfor finder du spørgsmål fra vores kunder samt svar på disse.

Spørgsmål & svar

0

Produktbeskrivelse

Dette flotte jakkesæt med en vinrød jakke er det perfekte outfit til dig, som ikke vil spille efter de stringente påklædningskoder. Det er meget stilfuldt og passer perfekt til bryllup, formelle middage og nytårsfester!

OppoSuits Hot Burgundy Smoking består af en sort butterfly, en burgundyfarvet jakke med sorte detaljer og et par sorte bukser i slimfit-model. Jakken har rødt inderfor, fire inderlommer, knapper ved ærmeafslutningen, en knap fortil, skulderpuder og satindetaljer. Bukserne har fire lommer, lynlås, hægte og knap. Bukserne har ingen fodstrop. Vær opmærksom på, at skjorten og skoene, som ses på billedet, ikke indgår.

Takket være stoffets høje kvalitet kan du bruge dit OppoSuit om og om igen, uden at den mister sin pasform. Vær opmærksom på at OppoSuits jakkesæt er i slimfit-model. Vi anbefaler derfor, at du vælger den større størrelse, hvis du står mellem to størrelser.

Sælges stykvis og fås i størrelserne 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60 og 62.