opposuits-miss-rudolph-kostym-1
opposuits-miss-rudolph-kostym-2
opposuits-miss-rudolph-kostym-3

OppoSuits Miss Rudolph Jakkesæt

 549 kr  299 kr

Vælg variant:

Vis størrelsesguide
 • elina
  for 3 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Riktigt snygg! Dock var den för liten. Men kan ju vara jag som är för stor. Hur som, har du en smäcker figur, tveka inte. Du kommer att äga på jul helt klart! Kvalitetsmässigt helt klart det jag hade förväntat mig. Gubben köpte en herrmodell och den var lika snygg och satt perfekt.
  3 af 3 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?
 • Emilie
  for 10 måneder siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  Fin kostym, men väldigt stor i storleken.
  0 af 0 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?

Skriv en anmeldelse

0

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!

Nedenfor finder du spørgsmål fra vores kunder samt svar på disse.

Spørgsmål & svar

0

Produktbeskrivelse

Nissemor er led og ked af den nissekjole, hun altid har på til jul. Den er så julet og fin, men måske er det tid til noget nyt? Noget mere elegant, som samtidig fanger den hyggelige julestemning. Måske er det på høje tid for OppoSuits at rykke ind om outfithelt til næste jul med dette elegante Miss Rudolph Jakkesæt!

OppoSuits Miss Rudolph Jakkesæt består af en jakke med skønt julemønster i blåt, hvidt og rødt. Jakken har lukning fortil og to forlommer. Der medfølger også en pæn, matchende nederdel.

OppoSuits er den diametrale modsætning til et almindeligt jakkesæt (bortset fra kvalitet og pasform) og er fremstillet i sjove og anderledes mønstre i et gennemtænkt design. Takket være stoffets høje kvalitet kan du bruge dit OppoSuit om og om igen.

Fås i størrelserne: 34-44.