Vis større billede

OppoSuits The Fresh Prince Jakkesæt

first_saleprice.value: 27920
first_price.value: 47920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 3
selected_index: 0
349 kr 599 kr
Vælg variant:
Vis størrelsesguide

Produktbeskrivelse

Hvem kan ikke huske den ekstremt rastløse og fejlplacerede unge mand i Bel Air, som dag efter dag kæmper sig igennem skolens byrder og familieforholdet til sine kusiner? Will Smith spillede i 1990'erne rollen i "Fresh Prince of Bel Air" ("Rap Fyr i L.A."). Her følger vi alle de eventyr, der følger af, at en ung fyr flytter fra Philadelphia til Los Angeles - hen til sin morbrors familie. Hvordan det går, kan man se på diverse platforme.

OppoSuits The Fresh Prince er et jakkesæt med en jakke med knaplukning foran og i ærmet, tre yderlommer, hvoraf en er placeret på brystet, samt en inderlomme. Der medfølger også et par matchende bukser, der har to almindelige lommer, og bæltestropper. Der medfølger desuden også et matchende slips.

Fås i størrelse: 46-62.

Tags

BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION (0)
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen34365 eller du kan uploade dem manuelt.
castle