Vis større billede

Oppustelig Ninja Kostume

first_saleprice.value: 9520
first_price.value: 31920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 43
selected_index: 0
119 kr 399 kr
Vælg variant:
Vis størrelsesguide

Produktbeskrivelse

Føler du, at en overvægtig ninja er noget, der ville passe dig? Hvorfor ikke klæde dig ud som netop sådan en til den næste udklædningsfest? Kostumet er ikke kun flot og sjovt, det er også meget skønt at have på og du får lidt ekstra respekt via det. Ganske enkelt en forbandet god dragt på mange måder!

Oppustelig Ninja Kostume er en rigtig sjov dragt, som vil få dig til at ligne en overvægtig, sort ninja. Dragten er oppustelig og drives af en batteridrevet blæser bagpå, som holder kostumet oppustet hele aftenen. Batteriventilatoren er placeret diskret på bagsiden af dragten og drives af 4 x AA-batterier (medfølger ikke). Sammen med dragten medfølger også en flot, rød øjemaske.

  • Materiale: Polyester
  • Størrelse: One size (voksen)
  • Inkl. dragt, øjemaske, batterikasse, blæser og ledning (USB)
  • Drives af 4 x AA-batterier (medfølger ikke)

Tags

BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION (0)
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen53076 eller du kan uploade dem manuelt.
castle