Vis større billede

Tilbehør

Oppustelig Tikikøler

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 18320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 22
selected_index: 0
229 kr
Vælg variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivelse

LUAU!!! Endelig er sommerens varmeste dage her, så du gør naturligvis brug af det og inviterer dine venner til en tropisk fest i baggården. Alle får hver deres hulaskørt og blomsterkrans når de ankommer, og i baren har du forberedt en velkomstdrink som naturligvis serveres i en kokosnød. Når velkomstdrikken er drukket så må gæsterne gå i kødet på resten af drikkevarerne. De serveres iskolde på et lag af is i din helt nye, lækre, oppustelige drinkkøler.

Oppustelig Tikikøler er det oplagte valg til dig som arrangerer en fest med hawaiitema. Denne drinkkøler bruger ikke meget plads når du ikke bruger den, og den rummer masser af flasker og dåser når du har brug for at køle dem ned. Alt du behøver at gøre er at være godt forberedt med is.

Mål: 56x63 cm (BxH).

Tags

BEDØMMELSER (1)

Bedømmelse

  • Skrevet af Rebecka for 3 år siden
    (Kunden har ikke givet en kommentar)
    0 af 0 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
    Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION (0)
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen29926 eller du kan uploade dem manuelt.
castle