Hem
> Udklædning > Udklædningskostumer > Oppustelige Kostumer

Oppustelige kostumer

Tag lidt mere plads til kostumefesten næste gang, ved hjælp af oppustelige dragter. Almindelige kostumer er selvfølgelig sjove, men tag det hele endnu længere med en oppustelig dragt. Eftersom kostumedragter og udklædning ligger os ekstra meget på sinde, så har vi samlet en gruppe oppustelige dragter, som forhåbentlig giver dig masser af inspiration til næste kostumefest eller halloween. Vi tror, at det sværeste bliver at vælge, om du skal være en frugt, et dyr, en dinosaur, et kunstværk eller noget udefinerbart, som ingen rigtigt ved, hvad er.
Er du en person, som ikke kan få nok af dinosaurer, og som har set Jurassic Park flere gange, end du kan tælle? Så passer det dig måske godt at klæde dig ud som en kødædende krabat, næste gang der er kostumefest? Foretrækker du en fredeligere variant, så har vi også oppustelige dinosaurdragter til dig, som vil tygge blade og planter. Du må dog advare din gamle faster, inden du dukker op til festen som dette urtidsdyr, så hun ikke får kaffen galt i halsen af forskrækkelse! Ja, du vil formentlig blive helt bange for dig selv, når du ser dig i spejlet. Nogle vil hellere være enhjørninger, drager og trolde, for fantasidyr er noget, der bare findes i hovedet på skøre mennesker. Ha! siger vi. Vis dem bare, med nogle af vores dragter inden for dette tema af udsædvanlige-dyr-som-findes-hvis-vi-tror-på-dem. Oppustelige dragter er selvfølgelig gode til kostuemfester, halloween eller temafester, men mange glemmer, at det er en fantastisk måde at gøre reklame for din virksomhed eller arbejdsplads.
Hvis du eksempelvis er ansat, så er det måske bedst først at spørge chefen om lov, inden du klæder dig ud som en kæmpefrugt. Har du fået grønt signal, eller driver du din egen virksomhed, så pust dig op næste gang, du skal på messe og markedsføring af virksomheden. Vi lover, at du vil stikke ud og få opmærksomhed i vores oppustelige dragter. Det bliver helt sikkert en ice breaker! Bliver du ofte virkelig virkelig træt i benene, og ville du ønske, at du havde nogen, som kunne bære rundt på dig, ligesom en farao på sin trone? Dit ønske bliver nu lov. Ja, vi kan i hvert fald næsten love det. Du finder flere oppustelige dragter, som kan bære rundt på dig. Eller i hvert fald se ud som om, de bærer rundt på dig. Præcis som de andre oppustelige dragter, så drives kostumet af batterier, og der medfølger en lille ventil, så du ikke skal blive alt for varm. Er du en stille, kedelig og tør person? Vælg nogle af vores oppustelige dragter, og opdag, at kostumerne har en indbygget komisk effekt. Du vil blive opfattet som sprudlende, humoristisk og crazy. Du kommer til at se ud som en helt anden. Vælg bare med omhu den helt rigtige dragt for dig. Nogle af dragterne ligner kropsdele fra de nedre regioner, hvilket måske ikke er så passende til arbejdets kostumefest eller en børnefødselsdag. I øvrigt opfordrer vi dig til at blive din indre fe, rumvæsen eller frugt.
Læs mere