Vis større billede

Kundebilleder

PaintGlow PRO Selvlysende Kropsfarve

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3120
first_monthly_cost.value:
first_status: 0
first_totalstock: 0
selected_index: 0
39 kr
Vælg variant:

Produktbeskrivelse

Endelig er den her! Hudfarven, som er selvlysende i mørket, selv uden en UV-belysning!

Der skal blot almindeligt lys på farven forinden, så den "oplades", hvorefter den bliver selvlysende, når lamperne slukkes. Hudfarven lyser selvfølgelig også under UV-lys, hvilket gør den til en rigtig unik kropsfarve. Den transparente farve kan dog ikke ses i et almindeligt lys, hvilket gælder for de andre farver.

Farven kan både benyttes på kroppen og i ansigtet, og den tørrer hurtigt. Når festen er forbi, vasker du ganske enkelt farven væk med vand og sæbe.

Findes i varianterne: Gul, Grøn, Blå, Lyserød, Orange, Rød og Transparent.

Hver tube indeholder 12 ml.

Vær opmærksom på, at mørkere farver, som eksempelvis blå, lyser svagere end de lysere farver.

Ikke testet på dyr.

Tags

BEDØMMELSER (73)

Bedømmelse

 • Skrevet af Ann for 9 måneder siden
  (Kunden har ikke givet en kommentar)
  0 af 0 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej
 • Skrevet af Sandra for 5 år siden
  Trodde den skulle lysa mer i vanligt mörker, men det gjorde den inte. Dock så lyste den väldigt mycket i belysningen på krogen och det såg jätte coolt ut. Så ska man vistas i krogmiljö eller någon annanstans där det förekommer liknande belysning så är denna färg hur bra som helst!
  13 af 15 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej
 • Skrevet af Sofia for 5 år siden
  Den va bra. Fungerar som den ska. Känns dock (jag köpte blå) som att färgen i mörkret inte lyser blått... Utan typ... Grönblått? Det kanske är gemensamt för alla färger, men det var svårt att fatta på beskrivningen. (lägga till?) Kanske lite liten tub för d som vill ha mycket... Men för mig var det lagom, priset kändes också okej. (Fast billigare vore ju najs xD) Annars bra färg, den kladdar ingenting och torkar fort! Aslätt att tvätta bort med vatten (tom utan tvål) Enda negativa med det är om man ska ha på händer och tvättar dem så försvinner färger direkt. Samma om det skulle regna?... Hehe. Men överlag är jag nöjd med produkten, kul att den lyser i mörker och inte endast uv. Även tålig för känslig hy, den klia inte eller ngt sånt :D
  8 af 8 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION (0)
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen26050 eller du kan uploade dem manuelt.
castle