pandamaskot-maskeraddrakt-1

Pandamaskot Kostume

549 kr
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Vælg variant:

Vis størrelsesguide
 • Anette
  for 1 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  Kostymerne skulle bruges til en optræden. Jeg var nødt til at købe hardballmasker man kunne have indenunder, for at kunne trække været. Hovederne sidder helt ind om næse og mund, og man trækker vejret gennem en pude, hvis ikke man finder en løsning - som hardball maskerne. Det duer simpelt hen ikke. Visuelt fungerer kostymerne vildt godt.
  0 af 0 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?
 • Karin
  for 5 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  (Kunden har ikke givet en kommentar)
  0 af 1 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?
 • Robin
  for 8 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  Jag är 176cm lång och denna ville halvt strypa mig. Främst om jag satt ned. Jag vet inte om jag har ovanligt lång rygg och korta ben och på detta sätt når min längd men den tog i grenen och hade lite mer tyg över i benen, så att den skulle passa upp till 185cm ställer jag mig kritisk till. Men efter ett gäng öl så funkade den bra ändå!
  12 af 19 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?

Skriv en anmeldelse

0

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!

Nedenfor finder du spørgsmål fra vores kunder samt svar på disse.

Spørgsmål & svar

0

Produktbeskrivelse

Tag chancen og optræd for publikum som en hyggelig kæmpepanda, uanset om du spiser bambus til frokost eller ej. Pandamaskot-kostumet indeholder en sort-hvid heldragt med matchende hånd- og
skoovertræk samt et stort, blødt pandahoved med net for øjnene, som du ser ud igennem. Fås i størrelsen one size (passer de fleste).