Vis større billede

Pandebånd Nilens Dronning

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3120
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 19
selected_index: 0
39 kr
Vælg variant:

Produktbeskrivelse

Kleopatra var ikke bare en smuk kvinde, hun var tilmed klog. Faktisk så klog, at hun for tusindvis af år siden blev kronet til farao af Egypten! Hvorfor ikke gå i denne kloge og smukke kvindes fodspor og klæde dig ud som en rigtig egyptisk dronning? Vi er helt sikre på, at de andre gæster vil kigge meget misundeligt på din skønhed!

Nilens Dronning-pandebåndet er fremstillet af stof og plastic, og det består af et sort elastisk materiale med en gulddekoration samt sten i plastic, der har forskellige farver. Over panden er der placeret en dekoration, som skal forestille en kobra. Også den er guldfarvet med plasticsten.

One size (voksenstørrelse).

Tags

BEDØMMELSER (1)

Bedømmelse

  • Skrevet af Cecilie for 1 år siden
    (Kunden har ikke givet en kommentar)
    0 af 0 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
    Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION (0)
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen34525 eller du kan uploade dem manuelt.
castle