Til toppen
Vis større billede

Tilbehør

Panic Knap

(1 bedømmelse)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 6320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 9
selected_index: 0
79 kr
Vælg variant:
Välj tillbehör:

Produktbeskrivelse

Har du før følt både stress og pres og ønsket at have en panikknap som du kunne trykke på? Så kan du nu lette på stressen og klikke denne Panic knap hjem! 

Sørg for at alle får at vide hvad du føler efter lønforhandlingen, ved spisebordet når det er blevet lidt for højrøstet, eller hvorfor ikke stille den på natbordet ved siden af vækkeuret som altid ringer liiiidt for tidligt. Når den stressende situation opstår, er det bare at banke til knappen, og den indbyggede højtaler kommer til at briste ud i en spændende lyd.

Panic knap har fem forskellige lydsekvenser som beskriver din følelse og forhåbentlig får dig til at føle dig rolig og afslappet igen. 

Kræver to styks AAA-batterier (medfølger). 

Tags

DISKUSSION
BEDØMMELSER (1)

Bedømmelse

  • Skrevet af Jessica for 1 år siden
    (Kunden har ikke givet en kommentar )
    0 af 1 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
    Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen44128 eller du kan uploade dem manuelt.
castle