Til toppen
Startside > Temaer > Farver > Roséguld > Papsugerør Roséguld Metallic
Vis større billede

Papsugerør Roséguld Metallic

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 2320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
29 kr

Produktovervågning

Desværre er dette produkt midlertidigt udsolgt hos os. Skriv dine oplysninger nedenfor, så kontakter vi dig, når produktet igen er på lager.
Vælg variant:

Produktbeskrivelse

Her får du et rigtigt luksuriøst alternativ til almindelige, ensfarvede, papsugerør! Denne lækre variant fås med en skinnende metallic overflade i luksuriøs roséguld, så du nemt kan sætte lidt guldkant på dit arrangement - uanset om det er til en studenterfest, børnefest eller andet.

Papsugerør Roséguld Metallic er et klassisk sugerør i pap som er fremstillet med en skinnende metallic overflade. OBS; have i tankerne at sugerørene er af pap, så efter en god tid i væske bliver sugerørene bløde. Sælges med 25 stk. i hver pakke.

Mål: 19,5 cm. Diameter: 0,5 cm.

Tags

DISKUSSION
BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen51818 eller du kan uploade dem manuelt.
castle