Til toppen
Startside > Festartikler > Festtilbehør > Festhatte > Partyhatte Flerfarvet Metallic
Vis større billede

Partyhatte Flerfarvet Metallic

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3120
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
39 kr

Produktovervågning

Desværre er dette produkt midlertidigt udsolgt hos os. Skriv dine oplysninger nedenfor, så kontakter vi dig, når produktet igen er på lager.
Vælg variant:

Produktbeskrivelse

Få ting siger fest så meget som partyhatte gør! Så sørg for at din fest bliver så festlig, som den kan ved hjælp af disse partyhatte. Du kan med fordel eksempelvis dele en ud til hver gæst, når de ankommer til festen eller sætte en ved hver plads ved bordet. Så er du sikker på, at alle har det rette værktøj til at skabe god stemning.

Partyhatte Flerfarvet Metallic er en 6-pakke med partyhatte i forskellige metallicfarver. Hattene passer til alle hoveder og sættes nemt på hovedet ved hjælp af et elastikbånd under hagen. En af hver farve på billedet følger med.

  • Materiale: Pap
  • Mål: 17,7 cm.

Tags

DISKUSSION
BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen52685 eller du kan uploade dem manuelt.
castle