Vis hele beskrivelsen

Påskeslik & Påskeæg

Vidste du at traditionen med at dele fyldte påskeæg ud ændrer sig, afhængigt af hvilken by man bor i? I nogle dele af landet vælger man at dele påskeslikket ud skærtorsdag og andre steder gør man det påskeaften. Det var først i 1900-tallet at denne tradition kom til Danmark fra Tyskland. Tilfældigt? We don’t think so! Foråret blev betragtet som årstiden for genfødsel og dette blev fejret i de fleste kultsamfund med at give farverige påskeæg til andre eller lægge dem ud til folk med få penge. I dag, 2020 forærer vi påskeæg væk med slik fordi det er hyggeligt, så næste gang du modtager et påskeæg kan du tænke på at det symboliserer genfødsel eftersom foråret er kommet!

I påsken er det bare et must at have mindst et par (hundrede) kilo godterier stående fremme. I påsken kan alt slags slik selvfølgelig gå an, det kan eksempelvis være chokolade i store mængde og forskellige former, surt og salt slik og lakrids selvfølgelig. Det er altid hyggeligt med en påskehare i sin folie der står fremme til påskeaften, mens alt det andet slik i æggene nydes hurtigt. Der er nemlig ikke noget rigtigt og forkert når man taler om slik, så man kan faktisk spise lige det man vil, når som helst. Eller hvad?

Er du ude efter lidt herligheder at lægge i skålen på stuebordet eller er du ude efter slik du kan proppe i barnebarnets påskeæg? Eller er du måske ude efter selve påskeægget? Uanset hvad du søger kan du finde alt du er ude efter hos Partyking. Her er nemlig påskeæg i alle mulige størrelser, og der mener vi virkelig ALLE MULIGE størrelser. Her er også slik som er småt, mellem og stort. Slik der smager af chokolade, slik som smager salt og slik som er virkelig surt. Her finder du også lakrids og slik som kommer i form af æg i chokolade og slik som er i de helt rigtige farver, det vil sige ”pååååskerige” farver. Slikket du kan få hos os, kan du både proppe dig selv med øjeblikkeligt, men du kan også gemme det og lægge det i barnebarnets påskeæg. Man kan nok godt sige at vi har den perfekte blanding for både børn, voksne og ældre, der nok skal sikre at behage den søde tand!

Vi ved naturligvis godt at det ikke altid er superlet at vide hvilken slags slik man skal købe for at gøre alle tilfredse, og netop derfor har vi en lille ”vejledning” du kan læse nedenfor, som vi håber kan hjælpe dig når du sidder her med dit utroligt svære valg – hvilket slik man skal vælge. Er du ude efter slik så farmand bliver tilfreds når han kommer forbi til påske? Hvad med chokoladesmagende påskeæg? Det er slik som fædre ofte kan lide, og der mener vi faktisk ALLE! Hvorfor, tja det ved vi ikke, men chokoladeæggene værdsættes i hvert fald i alle ugens dage! Er det mormor og morfar som kommer en tur forbi på besøg? Så er det ret vigtigt at du har noget slik stående fremme, der er let at tygge, såsom gelehindbær og hindbær/lakridsbåde. Denne slags slik er også gode gammeldags klassikere, der kommer til at leve videre i de næste hundrede år, uden tvivl! Er det den lille kusine som kommer på besøg? Så siger vi bare: KINDERÆG! Kinderæggene er et sikkert valg når der ventes børnebesøg til påske. Det er ikke så underligt med tanken om at 1. Ægget har en herlig smag af chokolade, og 2. Indeni ægget er der en sjov overraskelse med et stykke legetøj. Man kan næsten påstå at kinderæggene bare skriger påske, og det elsker børn. Og sidst men ikke mindst, er det mor og den seje nye kæreste som skal fejre påske med jer? Intet problem, en æske med chokoladepraliner hvor teksten: ”God påske” står skrevet, kommer til at fungere 100%. Så viser du i hvert fald at du har tænkt på hende, og hvilken mor kan ikke lide chokolade?

Så, uanset om du er ude efter slik for at gøre mormor og morfar, mor, far eller kusinen tilfredse, så finder du det garanteret hos Partyking, også kendt som Påskekongen i April måned. Her fås alt fra svenske påske-læskedrikke til Kinderæg, surt og sødt slik, underligt slik, æggeformet slik og kyllingeslik. Ingen påske uden påskeslik og æg fra Partyking! Her findes alt du nogensinde kunne drømme om at få i dit eget påskeæg, så vi håber for din egen skyld at andre tænker i samme baner som dig, det vil sige finder lækkert påskeslik hos Partyking!

Velkommen til at gøre dine fund og finde lækkert påskeslik online hos Partyking – hurtigt, smart og prisværdigt!

Filter

Viser 68 produkter
castle