Vis større billede

Penisslikkepind Regnbue

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 3920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 148
selected_index: 0
49 kr
Vælg variant:
Vis indholdsfortegnelse

Produktbeskrivelse

Synes du, at oralsex af og til kan blive en lidt salt oplevelse? Så skift til en penis af den sødere slags! Brug den til at øve dine færdigheder på, stille lysten til pridefesten eller lade vennerne dyste med deres teknik til en polterabend. 

Slikkepinden er formet som en penis i regnbuefarver og har en smag af frugt. Vejer 85 g og måler ca. 7 x 1,5 x 20 cm. Sælges stykvis.

Ingredienser: Sukker, glukosesirup, vand, aroma, kunstige farvestoffer E129, E102, E110, E171. Forandringer i produkternes indhold kan forekomme. Kontroller derfor altid produktinformationen på originalindpakningen. Ved spørgsmål kontakt vores kundeservice. Bedst før: Produktet har mindst 4 ugers holdbarhed ved køb, hvis intet andet angives.

Tags

BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION (0)
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen73128 eller du kan uploade dem manuelt.
castle