Vis større billede

Picassimo Spil

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 23920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 1
selected_index: 0
299 kr
Vælg variant:

Produktbeskrivelse

Kunstnere i familien? Det spiller ingen rolle i spillet Picassimo, for her kan alle male og tegne egne mesterværker, bytte dele med hinanden og konkurrere om, hvem der skaber det største mesterværk. Et sjovt spil for hele familien, hvor målet er enkelt - tegn så godt som overhovedet muligt.

Her får du et tegnespil for hele familien, som går ud på at finde ud, hvem der er en sand kunstner, og hvem der ikke er. I spillet Picassimo er alle dog kunstmalere. Mal, og byt dele med dine modspillere for at skabe dit eget mesterværk. Vær bedst til at male og til at gætte. Spillet inkluderer 900 forskellige temaer, der kan bruges i spillet. Passer til børn fra 8 år og op efter, og der medfølger spilleregler på engelsk.

  • Sprog: Engelsk
  • Spilletid: 30 min
  • Antal spillere: 3-6 personer
  • Alder: Fra 8 år
  • Spilgenre: Børnespil, selskabsspil, familiespil

Tags

BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION (0)
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen69216 eller du kan uploade dem manuelt.
castle