Til toppen
Vis hele beskrivelsen

Piñata

Katten i sækken, påskeæg, Kinderæg, julestrømper og klassiske gaver. Konceptet med synlige overraskelser stopper aldrig med at glæde os mennesker uanset generationer eller kulturer, og den klassiske festoverraskelse piñataen er noget, som fortjener at få sin egen kategori. For ærligt talt, piñata er altid et sjovt festindslag og passer perfekt til fester eller andre fartfyldte arrangementer!

Teamet hos Partyking har nøje taget hånd om denne finurlige opfindelse, uanset om du har brug for en dyrisk, musikalsk eller mere eller mindre menneskelig form. Selvfølgelig tilbyder vi også de mest ventede og uventede overraskelser at fylde piñataen med, så den passer både til børnefesten og de arrangementer, der er mere uegnede for børn. Eventyrlige og sjove overraskelser kan forenes med de frækkere godbidder, både i piñatakategorien og de øvrige på Partyking. Vil dit fødselsdagsbarn prale af alderen, har vi piñatas, der er udformet som tal, klar til at fejre det nye år!

Hvis du er ude efter en speciel form eller farve, som du ikke kan finde i vores piñataskab, skal du endelig tage kontakt til os, og så gør vi vores bedste for at hjælpe dig videre i processen.

Filter

Viser 139 produkter
castle