Plaster

Forestil dig, at du lige er hoppet på cyklen, og så går det pludselig meget stejlt ned ad bakke, og pedalerne får deres eget liv, for det er jo sjovt at køre stærkt. Men du indser, at styret begynder at vakle, og inden du ved af det, ligger du i gruset med et hudafskrabet knæ. Typisk, tænker du. For i morgen skal du til fest, og der er det ikke så fedt at dukke op med et ben fuld af kedelige plastre.

Her hos Partyking har vi fuld forståelse for, at det ikke altid er så fedt med beige plastre - og særligt ikke, når man står og skal til fest. Derfor sælger vi plastre, som man rent faktisk godt vil have - med mønstre og farver, der gør dem til et smart tilbehør snarere end lægeartikler. Og hvem ved, måske kan plastret give anledning til at genfortælle din dramatiske historie ned ad bakken - så smør bare tykt på!

Vi ønsker at hylde de kunstneriske plastre og tænker gerne ud af boksen, når det kommer til hverdagsting. For hvorfor skal man trække humøret yderligere ned med kedelige plastre, når man i forvejen allerede er ked af at have slået sig? Der findes masser af forskellige plastre, der er så seje, at man næsten længselsfuldt venter på næste gang, man kommer til skade - bare for at have dem på!
Læs mere
2 hits