plus-color-tusch-91270-1
plus-color-tusch-91270-2
plus-color-tusch-91270-3
plus-color-tusch-91270-4
plus-color-tusch-91270-5
plus-color-tusch-91270-6
plus-color-tusch-91270-7

Plus Color Tusch

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

0

99 kr

Vælg variant

Er du den næste Picasso? Disse tuscher er noget ud over det sædvanlige! Du får vandbaserede, heldækkende tuscher af en meget høj kvalitet med pumpespids. Stregen bliver silkemat, når den tørrer. Disse dækkende farver giver en række muligheder for at skabe dekorationer på malede eller lakerede overflade, men også på papir, pap, træ, metal og sten m.m. Lav smukke og harmoniske kombinationer af maling og tusch på alle mulige genstande. 

Sådan anvender du tuscherne 
Ryst tuschen ordentligt, og tryk herefter forsigtigt spidsen ned nogle gange, så farven løber ned i spidsen. Sådan skifter du filtspidsen første gang: Tag fat i filtspidsen, træk den forsigtigt ud, vend den, og sæt den i igen. Næste gang skifter du til den medfølgende spids, som sidder i låget. På de overflader, hvor der er risiko for, at farven udviskes (eksempelvis ubehandlet træ), anbefaler vi, at du først maler overfladen, så du opnår et meget bedre resultat.

Tuscherne har en ekstra filtspids i låget, hvilket gør, at de holder ekstra længe. Du kan faktisk skifte spidsen hele fire gange, da hver filtspids er lige i begge ender. Tuschens A-certificering er din tryghed om, at produktet opfylder de ekstra strikse krav ifht. miljøpåvirkning og mulige skadelige effekter hos både børn og voksne. 

  • Antal: 3-pak
  • Længde tusch: 14,5 cm
  • Spids: 1-2 mm
  • Fås i farverne: (Guld/Sølv/Hvid), (Gul/Orange/Rød), (Lyserød/Lilla/Rosa), (Lyseblå/Turkis/Blå), (Gulgrøn/Lysegrøn/Grøn), (Hvid/Grå/Sort)
  • Opfylder de ekstra strikse krav ifht. miljøpåvirkning og mulige skadelige effekter hos både børn og voksne

Bedømmelse

0

Spørgsmål & svar

0

Tags