vit check HURTIGE Leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE Leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE Leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
polly-bilar-1

Polly Bilar

29,90 kr

100 g

Midlertidigt udsolgt
Hvis der er en en type slik, vi kender fra Sverige, så er det Ahlgrens bilar, men nu er den blevet kombineret med endnu en klassiker fra den anden side af sundet, nemlig Polly. Skumslikket i små bidder med bilarsmag er en sjov og lækker kombination lige til at få mundvandet på overarbejde!

Polly Bilar er Polly med smag af Ahlgrens bilar. Skumslikket er overtrukket med chokolade, har samme konsistens som Ahlgrens bilar og er lidt sejere end Polly plejer at være.

Leveres i pose med 100 g.

Ingredienser: Sukker, vegetabilsk fedt/olie (palme*, shea, kokos, raps), glukosesirup, sødmælkspulver, invertsukkersirup, vallepulver (mælk), kakaomasse, gelatine, emulgeringsmiddel (sojalecitin, E746), syror (E270, E330), overfladebehandlingsmiddel (gummi arabicum, shellak), aromaer (bl.a. vanillin), fortykningsmiddel (pektin), farvestof (E141, E120). Kan indeholde spor af hasselnødder og mandler. Ændringer i produktets indhold kan forekomme. Kontroller derfor altid produktinformationen på originalemballagen. Ved spørgsmål kontakt vores kundeservice.
Bedst før: Produktet har mindst 4 ugers holdbarhed ved køb hvis ikke andet angives.
Art.nr 56020-1

Indholdsfortegnelse

Bedømmelse

21

Spørgsmål & svar

0

Tags