Pom Poms

Hvad tænker du, når du hører ordene pompon eller pom poms? Måske tænker du automatisk på amerikanske cheerleaders, der hopper op og ned og laver en masse gymnastiske bevægelser, mens de holder de farverige pom poms i deres hænder og råber: Giv mig et P, et A, et R, et T, et Y, et K, et I, et N, et G! Hvad siger det? PARTYKING!

Hos Partyking finder du en række dejlige pom poms i flere forskellige farver og størrelser, hvis du f.eks. vil klæde dig ud som cheerleader. Perfekt til en fest eller en udklædningsfest - glem ikke at indøve nogle lækre trin og et kampråb.

Pom poms kan også være dekorationer til en række forskellige fester. Du kan hænge dem op i loftet eller i et vindue. Det vil ligne små, bløde skyer og vil give feststemningen et væsentligt løft. Du kan også placere dem direkte på det dækkede festbord som borddekoration eller hænge dem udendørs på terrassen eller i et træ, hvis vejret ellers tillader det.

Der findes pomponer i mange forskellige farver og størrelser. Hvad med lyserøde pom poms til en fest, som har et prinsessetema, røde til en gløggsammenkomst og sort til halloweenfesten? Det kan være smart at pynte op ved et babyshower med enten lyserøde eller lyseblå pom poms, alt afhængigt af om det bliver en pige eller en dreng, mens hvide pom poms vil være perfekte til en bryllupsfest. Forestil dig at fylde et helt dansegulv med pom poms! Selvfølgelig kan du også matche de hængende dekorationsbolde med andre festdekorationer. Her på Partyking finder du alt fra balloner til bordkonfetti og guirlander samt servietter, krus, paptallerkener og duge.

Hvis du ønsker at pynte rummet lidt ekstra pænt, kan du faktisk også anvende pom poms. Det bliver en flot indretningsdetalje og passer lige så godt i en stue som i et soveværelse eller et børneværelse. Vælg én eller flere pom poms, der enten følger farveskalaen i lokalet eller skaber en sej farvekontrast og dermed bliver et interessant blikfang i lokalet.

Her på Partyking bestiller du nemt dine pom poms online. Der findes pom poms i masser af forskellige farver og størrelser, og de passer til alle festlige lejligheder.
Vi tilbyder et stort sortiment, så du hurtigt og nemt kan finde lige det, du leder efter, og vi tilbyder selvfølgelig også lave priser og hurtig levering. Bestil én eller flere pom poms til udklædningsfesten, festen eller som en sjov indretningsdetalje! Køb allerede i dag!
Læs mere