Vis større billede

Pop Art Kunstige Negle

(1 bedømmelse)
first_saleprice.value: 0
first_price.value: 2320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 0
selected_index: 0
29 kr

Produktovervågning

Desværre er dette produkt midlertidigt udsolgt hos os. Skriv dine oplysninger nedenfor, så kontakter vi dig, når produktet igen er på lager.
Vælg variant:

Produktbeskrivelse

Skal du til 80'er-fest eller udklædningsfest med superheltetema, vil disse kunstige negle passe helt perfekt! De er pyntet med retroinspireret pop art i forskellige farver og motiver. De vil helt sikkert blive prikken og i'et og bringe dit outfit op på et endnu højere niveau, og dine negle bliver tilmed længere og finere uden du behøver at anstrenge dig det mindste.

Pop Art Kunstige Negle fås i flere forskellige mønstre som er inspireret af den farverige Pop Art-kultur. Neglene er enkle at påsætte og er genbrugelige. Få længere negle og slip for en ridset og grim neglelak.

Neglene leveres med 10 stk. i hver pakke.

Tags

BEDØMMELSER (1)

Bedømmelse

  • Skrevet af Maria for 1 år siden
    (Kunden har ikke givet en kommentar )
    0 af 1 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
    Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom? Ja / Nej

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION (0)
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen39107 eller du kan uploade dem manuelt.
castle