premier-flavocol-popcornsalt-86570-2

Premier Flavocol Popcornsalt

79 kr

Vælg variant:

Vis indholdsfortegnelse
 • Kotte
  for 1 måned siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
  jag har inte riktigt lyckats med "biosmak" ännu. måste nog mixtra mer bådee med vad popcornen poppas i samt mängden salt som behövs.
  1 af 3 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?
 • Noora
  for 3 dager siden
  Gul krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona
  Ei juurikaan voi makua ilman, että pipareista tulee liian suolaisia.
  0 af 0 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?

Skriv en anmeldelse

0

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!

Nedenfor finder du spørgsmål fra vores kunder samt svar på disse.

Spørgsmål & svar

0

Produktbeskrivelse

Lad dine sprøde frisklavede og varme popcorn blande sig med en cremet og god smørsmag, som resulterer i en sprudlende smagsoplevelse. Et must-have til fredagshyggen i sofaen foran TV'et! 

Her får du et krydderisalt med smørsmag, der bliver fremstillet ved hjælp af en patentbeskyttet proces, som resulterer i salt med en finere flage i stedet for en krystal. Du får følelsen af salt – men med mindre natrium. Leveres i pakke med 992 gram.

Ingredienser: Salt, aromastoffer, kunstigt sødemiddel (Acesulfam K), E102 og E110. salt, aromastoffer, kunstigt sødemiddel (Acesulfam K), E102 og E110. Der kan forekomme ændringer i produktindholdet. Tjek derfor altid produktoplysningerne på den originale emballage. Hvis du har spørgsmål, bedes du venligst kontakte vores kundeservice. Bedst før: Produktet har mindst 4 ugers holdbarhed fra købsdatoen, hvis intet andet er oplyst.