vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Temaer Begivenhed Pride Pride - Tilbehør

Pridetilbehør

Vidste du, at Pride fejres i næsten hele verden? Jo, Pride er en rigtig stor, mægtig og cool "folkefest", der går ud på at hylde og stå op for alle menneskers ret til lige værd, uanset om man er fra Danmark, Japan eller Kenya. Pride kan fejres på mange måder, men den største er Pridefestivalen, der plejer at fejres i mange byer i sommerhalvåret. Det betyder altså, at hvis du mod forventning skulle misse Prideoptoget i din hjemby, så er der garanteret en anden by i nærheden, som snart afholder Pride. Skulle du opholde dig i udlandet, måske USA eller England, så skal du bare tage den med ro, for der er endnu flere Prideparader og Prideoptog at tage til!

Køb dine tilbehør til Pride for en vellykket fest


Lige nu har du fundet vores side med Pridetilbehør, og hvis du ikke allerede har regnet den ud, så kan du finde alt det, du skal bruge til Pridefesten på denne side! Her kan du købe seler, hatte, parykker, kranse, skosnører, hårbøjler og diademer, enhjørningeting, paraplyer og sååå meget andet. Hvis vi skal nævne det alt sammen i denne tekst, så vil det tage flere år at læse den. Vi opdaterer desuden løbende vores sortiment, så vi kan tilfredsstille dig som kunde år efter år!

Skab din unikke stil med vores Prideting


Skal du og vennerne til Pride 2024, men ved ikke rigtigt, hvad I skal have på eller have med jer? Tag det helt roligt, vi hjælper jer! Da vores Pridesortiment er såååå farverigt, skal du ikke tænke på, hvilke ting der passer med hvad – alt passer til alt! Glem modemagasinet, og find din egen stil med nogle af vores cool Prideprodukter! Er du måske kun ude efter at udsmykke dit ansigt, måske med et moustache? No problemos, her finder du rigtig flotte moustacher i alle mulige farver og former! Vil du og vennerne ankomme iklædt farverige parykker? Ingen problemer, her finder I parykker i alle regnbuens farver, så I kan finde det perfekte outfit sammen! Det er egentlig lige meget, hvad vi siger, alt bliver godt og vellykket, så længe produkterne kommer fra denne kategori!

Gå på opdagelse i vores festlige udbud af Prideting


Forestil dig det her: du og dine venner ankommer som... en gruppe enhjørninger! I skal bare tage nogle af alle vores farverige enhjørningediademer på til Prideparaden! Det skulle desuden også være rigtig sejt, hvis I valgte at komme iklædt 80'ernes mode med mohawks i alle regnbuens farver, strømpebukser og alle med farverige fjerboaer hængende rundt om halsen! Ja, kombinationsmulighederne er uendelige, og det er kun dig og dine venner, der sætter grænserne!

Vi har alle ting, du skal bruge til Pride


Det kunne også være flot, hvis I ankom som for eksempel en drengegruppe, og alle bar hver jeres gangsterhat i regnbuefarver og et par seler med hvid T-shirt og jeans. En rigtigt clean look, som alle vil sætte pris på! I kan også male jer i ansigtet, tage hver jeres Pridecape på og springe rundt som skøre! Det vil helt sikkert blive en flot kombo!

Forbered dig til Pride 2024 – Køb dit Pride-merch nu!


Hvis I vil holde det simpelt, kan I bare bestille nogle Pridebriller og bære dem med stil i optoget! Som man plejer at sige: Less is more! Man kan også bare glide rundt i en enkel men flot gangsterhat. Eller hvorfor ikke køre det så simpelt som muligt – lave et par streger over kindbenet med vores regnbuefarve!

Alt til en vellykket Pridefest


For at opsummere det hele – hos Partyking finder du alt det, du nogensinde kunne tænkes at have behov for til en vellykket Pridefest eller Prideparade! Her finder du parykker i alle slags farver og designs, men også fjerboa, seler, slips, butterfly, regnbuefarvede kapper, partybeads, fløjter (et must), farverige regnbuevinger, halstørklæde, sjove hatte og øjenmasker. Alt du kan forestille dig!

Køb Prideting hos Partyking


Find dine Prideaccessories og udstyr hurtigt, billigt og nemt hos os på Partyking, så du bliver perfekt udstyret til Pride! Peace out! <3
Læs mere