Til toppen
Vis større billede

Prinsesse Nella Børnekostume

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 18320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 9
selected_index: 0
229 kr
Vælg variant:
Vis størrelsesguide

Produktbeskrivelse

Har du en datter, der minder en del om Prinsesse Nella? Så er dette kostume et perfekt valg! Nella er en særlig lille karakter, der kun vil tilbringe tid og lave sjov med sine venner, men som heller ikke har noget imod en softice eller to.

Kostumet omfatter en super sød kjole, der passer til børnefødselsdagen eller udklædningsfesten. Kjolen efterligner prinsesse Nellas og har en rigtig god pasform. Den har en turkis og lilla farve, hvor farverne slår over i hinanden og skaber en generelt cool farvekombination. Kjolen er desuden meget detaljeret med blandt andet en hvid brystkasse, et lilla-lyserødt bælte, der er fastgjort i kostumet, og et Nella-motiv på brystet. Dette er ganske enkelt den perfekte kjole til den perfekte prinsesse!

  • Materiale: Polyester.
  • Størrelse: Toddler, Small og Medium (børnestørrelse).
  • Komplet kjole medfølger.
  • Sko er ikke inkluderet.
  • Denne dragt er et officielt licenseret produkt.

Tags

DISKUSSION
BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen49099 eller du kan uploade dem manuelt.
castle